Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Cepljenje proti gripi
Po 10. novembru začetek cepljenja proti gripi
V Sloveniji se bo cepljenje proti gripi in pnevmokoku začelo po 10. novembru. Cepljenje bodo izvajali izbrani zdravniki v zdravstvenih domovih in zasebnih ambulantah, območni Zavodi za zdravstveno varstvo in Inštitut za varovanje zdravja (IVZ). Cepljenje bo potekalo tudi v domovih za starejše občane. Najbolj ogroženim skupinam prebivalstva - otrokom s kroničnimi boleznimi in kroničnim bolnikom, starejšim od 65 let - bo tudi letos sredstva za cepivo prispeval Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, zato bodo za cepljenje plačali 1500 tolarjev. Cena cepljenja za druge skupine prebivalstva bo znašala 2500 tolarjev.

STA (17.10.2004)

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads