Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
VSE VEČ GRIPE IN OKUŽB DIHAL
Ni še prepozno za cepljenjeV Sloveniji so v zadnjem času ugotovili občuten porast števila akutnih okužb dihal in gripi podobnih bolezni.

Število obolelih z akutnimi okužbami dihal je bilo od 17. do 23. januarja 2.042 na 100.000 prebivalcev, z gripi podobno boleznijo pa 35 na 100.000 prebivalcev Slovenije.

Največ obolelih z gripi podobno boleznijo je bilo na celjskem in mariborskem območju, največ akutnih okužb dihal pa na celjskem, murskosoboškem, goriškem in koprskem območju.
Število obolelih z akutnimi okužbami dihal še narašča, inštitut za varovanje zdravja pa še vedno priporoča cepljenje proti gripi.

Zdravstvo, 28. januar 2005
Ljubljana - Reuters/STA

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads