Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
NA POT SE ODPRAVLJA KARDIO MOBIL
Brezplačni preventivni pregledi

Društvo za zdravje srca in ožilja skupaj podjetjem Pfizer organizira preventivne dneve, katerih namen je spoznanje, da je za zdravje potrebno skrbeti in tako izboljšati kakovost življenja.

Kardio mobil, avtodom prirejen za opravljanje preventivne dejavnosti, bo v novembru bo obkrožil Slovenijo in v desetih krajih preveril vrednosti maščob in sladkorja v krvi ter krvni tlak krajanov. Ustavil se bo v Blanci pri Sevnici, Mojstrani, Dolenji vasi pri Ribnici, Lipovcih, Slivnici, Kotljah, Renčah in Marezigah.Otvoritev Kardio mobila bo 27. okobra ob 11. uri pred magistratom v Ljubljani. Projektu se bodo pridružili tudi nekateri znani Slovenci.

Ljubljana - RTV Slo

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.003s] Ads