Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Zdravniki podpirajo Erika Breclja
Brecelj je opozoril na nevzdržne razmere na Onkološkem inštitutuNa razmere na Onkološkem inštitutu zaposleni opozarjajo že nekaj časa.
Štirje zdravniki z Onkološkega inštituta so ukrepali glede operacijskih miz in podprli zdravnika Erika Breclja, ki je opisal razmere.

Erika Breclja, ki je s svojim pismom opozoril na nevzdržne razmere na Onkološkem inštitutu, so podprli tudi drugi zdravniki, saj upajo, da bodo z javnim pismom v medijih pristojne spodbudili k hitrejšemu ukrepanju.

Videonovice:
Zdravniki v podporo kolegu, prispevek Jelene Aščič, Dnevnik


Razlogi, zaradi katerih so se štirje zdravniki odločili, da podprejo pismo, so skrb za bolnike in lastne podobne izkušnje, ki jih je eden od podpisnikov podpore, Primož Strojan, doživel pri nabavi obsevalnih naprav.


Protikorupcijska komisija je zasuta z vsemi papirji, ki jih morajo preučiti o nakupu operacijskih miz. Foto: RTV SLO

Zdravniki v pismu tudi pozivajo vlado, naj čim prej spremeni zakonodajo na področju javnih naročil.

Sicer pa zapletom z nakupom operacijskih miz ni videti konca. Primer preučuje tudi protikorupcijska komisija, ki vsak dan dobiva nove dokumente za preučitev. V državni revizijski komisiji pa so sporočili, da bo odločitev o nakupu znana do konca tedna.


Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads