Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Drnovšek rešuje zaplet z mizami

Predsednik pozval Molliere k umiku pritožbe
Predsednik želi pomagati pri rešitvi zapletov na onkološkem inštitutu.

Predsednik države Janez Drnovšek je dejal, da bi zaplet z operacijskimi mizami najlažje rešili, če bi Mollier odstopil od svoje pritožbe.

Med obiskom na Onkološkem inštitutu v spremstvu ministra za zdravje Andreja Bručana je Drnovšek predstavil dva predloga za rešitev zapleta. Pozval je celjsko družbo Molliere, ki se je pritožila na javni razpis za dobavo operacijskih miz, naj odstopi od pritožbe, saj s tem le škoduje bolnikom. S tem bi omogočili nabavo operacijskih miz in preselitev Onkološkega inštituta v novo stavbo. V nasprotnem primeru pa bi se lahko vse skupaj zavleklo, je dejal Drnovšek.


Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads