Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
OPERACIJE DIMELJSKIH KIL BREZ ČAKANJA
Kirurški center Zdrav splet v Mariboru bo do konca leta na osnovi javnega razpisa ZZZS opravil 100 operacij dimeljskih kil. Posege opravljamo po najsodobnejši nenapetostni metodi z vstavitvijo mrežice z kombinacijo analgosedacije in tumescentne lokalne anestezije. Gre za bolniku prijazen ambulanten način oskrbe dimeljskih kil, z najmanj pooperativnimi zapleti, saj je aktivacija bolnikov mogoča že nekaj ur po posegu, okrevanje v domačem okolju pa običajno traja le teden dni. Primerno za aktivne posameznike, ki cenijo drugačen pristop, prisegajo na kvaliteto in nimajo časa čakati mesece ali leta..... Za pregled in kasnejšo operacijo se naročite na tel: 02 614 44 77.

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.003s] Ads