Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: TENDINITIS
avtor: anonimno datum: 14.02.2002 12:28
STARA SEM 57 LET. ZANIMA ME KAJ JE
TENDINITIS . POŠKODBE NI BILO . NAJBOLJ OBČUTIM BOLEČINE V OBEH ZAPESTIJ , OTEKAJO MI . KAM NAJ SE OBRNEM , ZANIMA ME NAČIN ZDRAVLJENJA .
 
odgovor: TENDINITIS
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 15.02.2002 07:28
Spoštovani!
Tendinitis je vnetje kitne ovojnice (kako so vam postavili to diagnozo). Niste navedli morebitno mravljinčenje v prstih rok, kakšno delo opravljate ter kako dolgo trajajo vaše težave. Če je glavni problem v zapestju gre lahko tudi za sindrom karpalnega prehoda, kjer je stisnjen živec (v tem primeru je potrebno narediti EMG, da se ugotovi prevajanje po živcih, ki tečejo skozi zapestje). Težave pa so lahko tudi v sklopu revmatološkega obolenja. Oglasite se pri izbranem zdravniku, ki se bo glede na pregled odločil ali vas napoti k revmatologu, k plastičnemu kirurgu ali morda na fizioterapijo.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads