Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: akutna levkemija
avtor: anonimno datum: 15.02.2002 13:36
mama je zbolela za akutno levkemijo in se trenutno zdravi v Klin.centru v Lj. Smo zelo zaskrbljeni. ker bi rada najvec zvedela o tej bolezni bi prosila ce mi javite kaksen e-naslov ali naslov kakega prirocnika kjer bi lahhko prebrala vec o tej zahrbtni bolezni.
Imam pa tudi eno vprašanje:
Ali je mozno, da bi za to boleznijo zbolela zaradi soncenja v solariju? Vse dneve in noci premlevam kako in zakaj????
hvala za vas odgovor in lepo pozdravljeni
 
odgovor: akutna levkemija
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 21.02.2002 08:25
Spoštovani!
Sončenje v solariju ni vzrok za levkemijo, jasnega vzroka najverjetneje ne bo moč odkriti, gre za splet različnih dejavnikov tveganja, genske napake,... (znano je, da izpostavljenost radioaktivnemu žarčenju lahko pripelje do levkemije). Nekaj o tem se odgovarjal v podobnem vprašanju pred mesecem ali dvema, poglejte med stare odgovore, ki so v forumu.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads