Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: TEŽAVE Z GLASOM
avtor: anonimno datum: 24.02.2002 22:56
Decembra sem prebolela prehlad z močnim kašljanjem. Od takrat dalje pa imam hude težave z glasom. Le ta je zelo šibak in hripav, ton se oglasi s težavo, višji pa sploh ne. Ker sem po poklicu učiteljica glasbene vzgoje in zborovodja v OŠ, si lahko predstavljate mojo stisko.
Bila sem na specialističnem pregledu glasilk.Ker sem se zelo davila, je bil le ta dokaj pomanjkljiv. Doktorica je ugotovila da glasilki nista prizadeti in da ni vozličkov. Predpisana ni bila nobena terapija.
Kljub enotedenskemu glasovnemu mirovanju, se moje glasovno stanje ne izboljšuje. V zadnjem tednu občutim rahlo bolečino v grlu.

Lepo Vas prosim za strokovni nasvet!

Zvonka
 
odgovor: TEŽAVE Z GLASOM
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 28.02.2002 12:14
Spoštovani!
Žal med zdravniki, ki sodelujemo pri "zdravniških nasvetih" ni specialista otorinolaringologa, zato vam lahko svetujem le ponovni obisk pri specialistu.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.027s] Ads