Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: Kila
avtor: Uroš datum: 28.02.2002 15:30
Star sem 25 let.Pred dvemi leti sem v vojski dobil kilo.Poslan sem bil na pregled na kirurško kliniko na oddelek za abd. kirurgijo v Ljubljano k mag. Tadeja Pintar, dr med., kjer so mi napisali na poročilo, da me vpišejo na seznam za operativni poseg.O operaciji še nisem bil obveščen, kot so mi rekli,da bom.Stanje se mi je medtem poslabšalo tako, da mi trbušna vsebina že zleze prav do mod.Vsake toliko časa imam tudi bolečine.Zanima me,če je res čakalna doba do treh let. Kje bi mi lahko še naredili operacijo? Slišal sem, da operirajo tudi v Novem mestu. Ali je tudi kakšna privat klinika. Operacijo bi rad opravil čimprej,kajti moti me pri delu. Hvala lepa za odgovor in lep pozdrav.
 
odgovor: Kila
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 28.02.2002 20:13
Spoštovani!
Kile operiramo tudi v Medicinskem centru IATROS (tel. 01 43 66 190). Pregled za kilo je samoplačniški (6.000 SIT), operacija pa na napotnico. Po operaciji greste isti dan domov, torej poseg opravimo ambulantno.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads