Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: Bolecine pod rebrnim lokom
avtor: anonimno datum: 02.07.2001 10:33
Bolecine pod desnim rebrnim lokom (pri kasljanju, kihanju, napenjanju misic) imam ze priblizno 14 dni. V nekaj dneh po zacetku sem bil pri zdravniku, rentgen ni pokazal nicesar, tudi vrocine nimam in se na splosno dobro pocutim (razen mokrega kaslja). Zdravnik mi je rekel, da ni nic resnega in da bo cas pozdravil zadevo. Danes so se bolecine med kasljanjem okrepile in se razsirile tudi v podpazdusni predel. Zanima me, kaj bi se lahko bilo narobe.
 
odgovor: Bolecine pod rebrnim lokom
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 03.07.2001 09:11
Pozdravljeni,
zanima me koliko ste stari in kako dolgo že kašljate. Se je kašelj pojavil pred bolečino ali po njej. Ste se morda udaril v desni del prsnega koša? Vas boli tudi trebuh, imate krče v trebuhu? So vam pregledali kri? Ste kadilec? Vzrok za težave je lahko namreč v prsni ali trebušni votlini.
lp
as.mag.Boštjan MLakar, dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.027s] Ads