Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Urologija (Bolezni sečil in moških spolnih organov)
vprašanje: bolečine v spolovilih
avtor: anonimno datum: 06.05.2005 17:04
Star sem 19 let in imam dokaj specifičen problem. Po vburjenju, ki ga doživim med ljubimkanjem(ne sexom), večkrat doživljam bolečine v modih in predelih okoli penisa.Imam probleme tudi s prehitrim izlivom, vendar najbrž to ni več vaše področje.Je mogoče to povezano? Hvala.
 
odgovor: bolečine v spolovilih
avtor: mag. Dejan Bratuš, dr. med. datum: 10.05.2005 20:00
Bolečine se ponavadi pojavijo, če po vzburjenju ne pride do izliva, saj se poveča psitisk v modih. S prezgodnjim izlivom to ni povezano, je pa to seveda moje področje, čigavo pa naj bi bilo ? Zdravljenje prezgodnjega izliva pa ni tako enostavno, priporočam pregled v eni izmed ambulant za erektilne motnje, saj če nič drugega boste potrebovali recept za zdravila.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads