Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: težave s ščitnico
avtor: sonja datum: 01.04.2002 13:08
Zdravnik je ugotovil kronično degerativno spremembo na ščitnici. Ščitnica kot taka ima vse rezultate v mejah normale, po letu dni od zadnjega pregleda se mi pojavlja motnja srcnega ritma.In dvakrat se mi je pojavila zjutraj,ko vstanem močna in kratka bolečinav ščitnici, kot bi imela zatečene mandeljne. Stara bom 58let. Ali mi priporočate uživanje estrogena-kliogest?
 
odgovor: težave s ščitnico
avtor: Andreja Cokan, dr. med. datum: 02.04.2002 09:10
Spoštovani!
Kontraindikacije za jemanje estrogena-kliogesta so naslednje: dokazan karcinom dojke ali le sum nanj, karcinom endometrija, obolenje jeter, krvavitve, aktivni tromboflebitis, stanje po pljučni emboliji in hipersenzitivnost ter pri mlajših nosečnost. Verjetno se zaradi motenj srčnega ritma že zdravite pri kardiologu. Glede na to, da imam premalo podatkov o vasih drugih boleznih, vam svetujem, da se o tem natancno pogovorite z vasim ginekologom, ki vam je zdravila predpisal.
Lep pozdrav!
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads