Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: Nesorazmernost telesa
avtor: anonimno datum: 01.04.2002 13:40
Pozdravljeni!
Ob iskanju gradiva za seminar sem naletela na vašo stran, ki me je prijetno presenetila. Pohvale vreden se mi zdi Vaš trud, ki ga izkazujete ljudem, s tem ko jim skušate svetovati po svojih najboljših močeh.
Ker sem želela tudi sama preizkusiti vaše delovanje, sem se nekolika zamislila nad svojim zdravstvenim stanjem in odkrila pomanjkljivost, ki me je nekje v globini sicer žrla, vendar z njo nisem želela obremenjevati svoje zdravnice.Tako predstavljam to problematiko vam:
Torej, sem 20-letna študentka, dokaj čilega zdravja, vendar pa me čedalje bolj moti nesorazmernost mojih dojk. Zadeva sicer ni življenjskega pomena, vendar pa si lahko mislite, da tudi taka malenkost ne uide pozornemu moškemu! pogledu.Zavedam se, da telesni polovici nikakor nista enaki in da je to dokaj pogosto pri ženskah, vendar pa me zanima, kaj se da storiti, če postane razlika med
jima bolj očitna.Naj še omenim,da genetske predispozicije ni, tudi ni bolečin ali zatrdlin v tem predelu ali kakšne hormonske motnje.
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in želim veliko uspeha pri delu.
 
odgovor: Nesorazmernost telesa
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 02.04.2002 19:31
Spoštovani!
V kolikor sta dojki res zelo različni (popolnoma enaki nista nikdar) vam svetujem pregled in posvet z plastičnim kirurgom. Z vsadki je namreč dojko možno povečati oz. preveliko tudi zmanjšati, kaj več pa vam brez pregleda ne morem svetovati.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.039s] Ads