Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: zadah
avtor: Martina datum: 08.04.2002 20:01
Najprej lepo pozdravljeni. Sem stara 22 let. Moje težave so se začele pred približno 6 meseci po običajnem prehladu. Včasih izkašljam (oziroma izhrkam-ne vem natančnega izraza za to besedo) takšne rumene, majhne, zelo kompaktne kroglice, ki zelo smrdijo, še bolj pa smrdijo, če jih strem med prsti. Ta stvar sicer ni prisotna ves čas , ampak se pojavlaja na določena obdobja(najpogosteje ob ali po prehladih). Moja zdravnica pravi, da je to nekakšna okužba z virusom herpes simpleksa (ali nek podoben virus) in da to ni nič takšnega ter, da naj grgram le žajblov čaj.Sicer mi sedaj iz ust še ne zaudarja (vsaj upam), vendar bi me to zelo motilo, če bi mi. Zato bi Vas lepo prosila za razlago teh mojih težav (ce obstaja vzrok) ter ali je mogoče to stvar pozdraviti oziroma odpraviti in s čim (zdravilo).
Upam, da sem pismo naslovila pravemu specialistu, kajti ne vem v katero področje spada ta moja težava, vendar vseeno upam ,da mi boste lahko pomagali!
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam!
 
odgovor: zadah
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 13.04.2002 09:38
Spoštovana!
Za razjasnitev Vaše težave Vam svetujem, da se obrnete na specialista otorinolaringologa (uho, grlo,nos).
lp mag. Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.049s] Ads