Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: epileptični napad
avtor: anonimno datum: 23.04.2002 11:41
Stara sem 24 let. Pred dvema letoma sem doživela težko psihično krizo, katere posledica so bili trije epileptični napadi. Sprejeta sem bila v bolnišnico, kjer so mi pregledali možgane. Ugotovili so, da sem telesno popolnoma zdrava in tudi napadi, ki sem jih kasneje doživljala nimajo značilnosti epilepsije.
Še danes doživljam napade, zlasti v dneh pred menstruacijo in po njej ter takrat, ko sem precej obremenjena, psihično ali telesno. Značilnosti napada so sledeče: v sebi čutim močan pritisk, zlasti na področju tankega črevesja, včasih tudi debelega. Takrat se mi vsa pozornost usmeri v napetost v sebi in pozabim na okolico. Večkrat sem mi zgodi, da me za nekaj minut zapusti spomin in nato mi uide urin. Napad traja okoli 5-10 minut, nato je vse brez težav, samo da sem utrujena in se moram spočiti.
Svetujte mi prosim, kaj naj storim, da se teh težkih trenutkov znebim v svojem življenju, saj imam velike težave pri študiju in z ljudmi v svoji okolici. Za nasvet se vam lepo zahvaljujem.
 
odgovor: epileptični napad
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 24.04.2002 21:15
Spoštovani!
Žal v naši skupini ni strokovnjaka za področje nevrologije, tako da vam žal ne morem odgovoriti. Obiščite osebnega zdravnika.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads