Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: Beli zobje
avtor: anonimno datum: 24.04.2002 08:55
Zaradi kajenja so mi zobje postali temnejsi (
umeni). Zanima me kje se da opraviti beljenje zob in koliko stane tak poseg? Hvala za odgovor.
 
odgovor: Beli zobje
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 28.04.2002 18:01
Spoštovani!
Belenje zob Vam lahko opravi stomatolog. Obstajajo želeji katere damo v predhodno narejene šablone ter čez noč pustimo, da so v stiku z zobmi. Žele vsebuje kislino katera lahko poškoduje sklenino! Rezultati belenja niso trajni in čez nekaj časa, zobje spet potemnijo. Sodim med stomato- loge kateri odsvetujemo takšen način belenja zob. Predlagam, da obiščete svojega stomatologa kateri bo z ultrazvočno napravo ter rotirajočimi ščetkami in polirnimi pastami odstranil pigmentacije. Za Vas bo to cenejše za zobno sklenino pa bolj prijazno! Najcenejša in za zdravje najbolj prijazna rešitev pa je,...saj sami veste!
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle,dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.036s] Ads