Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: dlesni
avtor: anonimno datum: 24.04.2002 09:41
Lansko leto mi je zobozdravnica naredila mostiček. In sicer manjkala mi je trojka, 4 in 5 pa je zbrusila. Kakšen mesec nazaj se mi je nad štirico pojavila rdečica in nato bulica. Po kratkem času se mi je bulica predrla in gnoj je odtekel. Pred kratkim pa se mi je zopet pojavila rdečica. Ali je možno da z mostičkom oz. s trojko ni vse kakor bi moglo biti. Hvala lepa in lep pozdrav!
 
odgovor: dlesni
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 28.04.2002 18:10
Spoštovani!
Brez analize RTG posnetka zoba, Vam žal ne morem natančno odgovoriti na Vaše vprašanje. Lahko gre za parodontalno (obzobno) vnetje, lahko pa za vnetje okoli vrha zobne korenine. V obeh primerih je zdravljenje možno in potrebno. Oglasite se pri svoji zobozdravnici, katera bo ozdravila vnetje ali Vas poslala specialistu parodontologu oziroma čeljustnem kirurgu.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.041s] Ads