Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: Alergije
avtor: anonimno datum: 13.10.2005 20:20
Lepo pozdravljeni !
Za alergijo na cvetni prah sem bral,da bi pred sezono začeli z minimalnimi dozami cvetnega prahu oralno,ali ta teorija drži ,klin se s klinom zbija?
Ti alergeni nasplošno spodbujajo bele krvničke,te pa spet,večjo nastajanje IGE molekul,te se spet pretakajo po krvnem sistemu dokler se ne združijo z mastociti,ti pa obdajajo mnoge krvne žile,ali pa spet druga vrsta belih krvničk-bazofilci,ti so pa največja skladišča histamina.to protitelo IGE pa povzroči.da postanejo kapilare propustne,tako,da tekočina iz krvi ponikne in povzroča vse te neprijetnosti,solzenje zamašen nos,kihanje bleščanje...
Zanima me s kakšnim zeliščem ali vitamini bi ojačali te kapilare,za c vitamin in bioflavonide vem ,da močno upade ta nadležen histamin.
V naprej hvala !
 
odgovor: Alergije
avtor: Boris Kopič, terapevt naravne med. datum: 14.10.2005 08:53
Spoštovani!

Z homeopatijo se zdravi podobno s podobnim. Torej če se vam solzijo oči se uporablja za zdravljenje npr. čebula.

lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.021s] Ads