Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: Neoperirana kila
avtor: Milena datum: 22.05.2002 09:46
Oče je bil pred dvema letoma operiran za dimeljsko kilo. Vstavljena je bila tudi varovalna mrežica.
V delu, kjer naj bi bila mrežica vstavljena ga je pri sklanjanju hudo peklo. Poleg tega pa se je pred nekaj meseci kila ponovno pojavila in to v obsegu 10 cm. Oče noče več niti k zdravniku, niti noče slišati o ponovni operaciji, kljub temu, da ga mi nagovarjamo. Skrbi me, kaj se s tako
eoperirano kilo lahko zgodi??? (Oče je star 75 let, dvomi da bi operacijo sploh lahko prestal, kljub temu, da je njegovo ostalo zdravstveno stanje dobro)
Hvala in lep pozdrav!
Milena
 
odgovor: Neoperirana kila
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 26.05.2002 09:34
Kila je nevarna le v primeru, da se vklešči, kar je pri tako veliki kili manj verjetno. V kolikor ne želi operacije, lahko poizkusi z kilnim pasom, številni s tem dobro živijo in so brez težav.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.046s] Ads