Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: moda
avtor: anonimno datum: 10.07.2002 19:19
spoštovani!
opravičujem se, če iščem nasvet na napačnem forumu, vendar vas vseeno prosim za mnenje. opazil sem precej veliko nabreklo kepo ob levem modu, ki se zdi kot zvita debela vrvica. v izlivu semenske tekočine že nekaj opažam časa trdne, želatinaste vključke. skrbi me, da gre za kaksno resno okvaro, zamasitev nadmodka ali kaj podobnega, saj je kepa večja od samega moda in prisotna samo na levi strani. prosim vas za mnenje in nasvet.
hvala in lep pozdrav.
 
odgovor: moda
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.07.2002 22:00
Spoštovani!
Najverjetneje gre za varikokelo, to so razširjene vene, kar je relativno pogosta sprememba, predvsem na levi strani, saj je odtok krvi nekoliko drugačen kot na desni. Svetujem vam pregled pri urologu v SB Slovenj Gradec, saj tam v kolikor je potrebna operacija le-to opravijo laparaskopsko.
Sicer pa brez panike.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads