Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: otekle noge
avtor: eMJi datum: 17.07.2002 07:47
pred slabim mesecem sem postavil vprašanje, a žal nisem dobil odgovora, zato vprašanje ponavljam v celoti, ker se tegobe niso končale ampak se občasno ponavljajo.
Pred nekaj dnevi sem opravil kar naporen pohod, drugi dan pa so mi otekle noge od prstov do gležnja. Oteklina je trajala kar nekaj dni, potem pa se je brez razloga ponovno pojavila (to se ponavlja že cel mesec). Dosedaj (58 let) teh problemov nisem poznal (zelo težko obujem čevlje), res pa je da sem precej pretežak, nimam pa zaenkrat nobenih resnejših zdravstvenih težav.
Lep pozdrav!
 
odgovor: otekle noge
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.07.2002 23:09
Spoštovani!
Noge lahko zatekajo zaradi različnih vzrokov (obolenja srca, ledvic, revmatizem,...). Potreben bo pregled pri izbranem zdravniku, ki se bo odločil na katere preiskave vas bo napotil (kontrola krvi, krvnega tlaka,...).
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads