Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: pretesna kozica
avtor: anonimno datum: 30.07.2001 16:01
Pozdravljeni!
Star sem 22 let in imam problem s pretesno kozico na penisu (100% prekrita glavica). To me zelo moti pri uporabi kondoma. V takem primeru je potrebno kozico verjetno obrezati, zato me zanima vec o tem (ali je to ambulantni poseg, kaksno napotnico potrebujem,....)
 
odgovor: pretesna kozica
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 30.07.2001 16:39
Spoštovani,
pri vas gre za fimozo (tako temu strokovno rečemo). Vaš izbrani zdravnik vam bo napisal napotnico za urologa. Poseg se praviloma opravi ambulantno ali pa ostanete v bolnišnici kak dan (odvisno od ustanove). Pa brez strahu, operacija ni nič hudega, potem pa boste zelo zadovoljni in občevanje bo mnogo prijetnejše in lažje.
lp
as.mag.Boštjan Mlakar,dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads