Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: tezave s potenco
avtor: anonimno datum: 31.07.2001 01:52
S soprogo in sinom zivim v majhnem, enosobnem stanovanju. Ker je sin ze dosti star, s soprogo vec nimava toliko spolnih odnosov, saj se pocutiva nelagodno. No, ko so okoliscine taksne, da si lahko privosciva malo vec sproscene intimnosti se pri meni pojavi tezava z vzdrzevanjem erekcije. Svojo soprogo ljubim, a strah me je, da je ne morem vec zadovoljiti kot nekoc. Sem se mlad (sredi tridesetih), zato je zaskrbljenost v toliko vecja.
 
odgovor: tezave s potenco
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.07.2001 07:46
Spoštovani,
niste navedel ali se zdravite zaradi kakšnih bolezni (sladkorna...) in morebiti redno uživate kakšna zdravila. Ker ste še mlad je najverjetnejši vzrok za vaše težave psihične narave, kar je tudi sicer najpogostejši vzrok za motnje potence (posebno pri mladih). Ker se zaradi prisotnosti sina ne morete sprostiti, želite tiste trenutke, ko sta z ženo vendarle sama, maksimalno izkoristiti, vi se še posebej trudite, da boste 100% izkoristil dani trenutek in zadovoljili ženo, kar pa je velika psihična obremenitev, ki najbolj škoduje vaši potenci. Potrebujeta več časa zase, predvsem pa se ne obremenjujte, vskdo ima kdaj kak slab dan. Vseeno vam svetujem tudi pregled pri urologu, saj se usmerjeno ukvarjajo z motnjami potence.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.041s] Ads