Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: Udrt prsni koš
avtor: anonimno datum: 21.08.2002 16:01
Spoštovani!
Star sem 27 let. Že od majhnega imam na sprednji strani zelo vidno vdrt prsni koš, kar me ni nikoli oviralo z zdravstvenega vidika, ampak le z vizuelnega in je vedno bolj moteče. Upal sem da se bo z leti stanje izboljšalo (veliko telovadim - dvigovanje uteži, plavanje...) a je rezultat vedno isti. Zanima me če se izvajajo operacije, ki odpravijo takšne napake v konstrukciji prsnega koša, če sem morda za tak tip operacije že prestar, kako sploh poteka in na koga naj se obrnem.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem. Prosim vas tudi za nasvet, če ste že imeli takšne primere, če ima operacija sploh smisel.
Hvala!
 
odgovor: Udrt prsni koš
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 30.08.2002 12:08
Spoštovani!
Operacije opravljajo torakalni kirurgi. Po nasvet in pregled se obrnite na ambulanto za torakalno kirurgijo v SB Maribor ali v LJubljani.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads