Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: operacija kile
avtor: anonimno datum: 28.08.2002 11:42
Star sem 60 let, pred 22-leti sem imel operacijo kile na levi strani, posledice operacije sem obcutil 2 leti, gnojenje notranjih sivov.
Sedaj pa imam kilo na desni strani. Bil sem pregledan
in sem narocen na operacijo v juniju 2003, to pa je zelo dolga doba (zdravstveno stanje in kri imam v redu) zato prosim za podatek o operaciji pri vas, na napotnico ali samoplacnisko
 
odgovor: operacija kile
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 30.08.2002 12:03
Spoštovani!
V Medicinskem centru IATROS opravljamo operacije na napotnico in samoplačniško, čakalna doba je približno 2 meseca. Operiramo po sodobni metodi, kjer uporabljamo mrežico, notranjih šivov je pri tej operaciji bistveno manj, okrevanje hitrejše, bolečine manjše in uspehi boljši kot pri klasični operaciji. Poseg se izvaja v spinalni anasteziji, 3 do 6 ur po posegu vas svojci odpeljejo domov, zvečer vas zdravnik pokliče na dom, imate pa tudi zdravnikovo telefonsko številko v primeru težav ponoči.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads