Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: beli zobje
avtor: helena datum: 29.08.2002 12:21
najprej se vam zahvaljujem za odgovor in postavljam še eno vprašanje. zanima me cena porcelanastih lusk oz. porcelanaste prevleke na zobeh?
ker sem si že v zgodnjih letih zlomila ob enici, sta obe dodelani. bodo porcelanaste luske oz. prevleke prikrile poškodovani del, ali se bo umetni del zoba obarval drugače (namreč prijatelj je imel isti problem, ko si je belil zobe, so se popravljene površine obarvale drugače-modrikasto).
najlepša hvala in lep pozdrav!
 
odgovor: beli zobje
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 29.08.2002 13:13
Spoštovana!
S porcelansko lusko se pokrije cela zunanja površina zoba, s prevleko pa cel zob, tako, da estetika, oz. barva ni problematična. Porcelan je barvno obstojen material, oz. s časom ne spremeni barvo. Glede cene: storitev je samoplačniška (nadstandardna) in se cena formira prosto ter je različna pri različnih stomatologih. Svetujem Vam, da pokličete v ordinacijo ali se osebno pozanimate o ceni, načinu in času izdelave lusk oz. prevlek.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle,dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.037s] Ads