Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: kila na modih
avtor: anonimno datum: 30.08.2002 13:19
kako pozdraviti kilo na modih poleg operacije?kaksno je pocutje po operaciji?kaj poceti po operaciji?koliksna je moznost impotentnosti?...ze v naprej se zahvaljujem za odgovore!
 
odgovor: kila na modih
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 05.09.2002 12:37
Spoštovani!
Zdravljenje kile je operacijsko. V Medicinskem centru IATROS operiramo po brezšivni nenapetostni metodi z uporabo mrežice. Poseg se opravi ambulantno v spinalni anesteziji, po posegu (čez nekaj ur greste v domačo oskrbo). Ni smiselno odlašati z operacijo, saj se kila veča in postopoma povzroča več težav, pa tudi operacija je pri manjših kilah lažja. Bolečina po tej operaciji je bistveno manjša kot pri klasični, možnost ponovitve pa je okoli 1%.
Impotentnost zaradi operacije kile ni možna.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads