Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: Invisalign
avtor: anonimno datum: 31.08.2002 17:28
Lep pozdrav,

Mene pa zanima, če v Sloveniji že obstaja možnost terapije ukrivljenih zob s tako imenovanim Invisalign zobnim aparatom. Gre za nekakšno očem skorajda nevidno plastično zadevo, ki deluje kot zobni aparat. Ce obstaja, me zanima koliksna je cena za tako stvar (baje je zelo drago).

Hvala
 
odgovor: Invisalign
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 31.08.2002 22:42
Spoštovani!
Uporaba prozornih elementov fiksnih ortodontskih aparatov je vse bolj razširjena. Aparat je fiksiran na zobe, deluje 24 ur na dan in je zato njegova učinkovitost velika. Za nekatere pacienta je aparat narejen iz kovine estetsko moteč in se lahko odločijo za aparat iz prozornega materiala. Učinkovitost ni odvisna od izbire materiala. Glede na to, da je to nadstandardna storitev predlagam Vam, da za ceno in vse druge informacije pokličete enega od specialistov ortodontov.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads