Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: koncesija
avtor: Tanja datum: 11.09.2002 11:18
Z Gorenjske sem se preselila v Ljubljano, zato bi prosila za nasvet, kje bi si lahko poiskala osebnega zobozdravnika, ki sprejema paciente na koncesijo.

Hvala in lep dan.
 
odgovor: koncesija
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 11.09.2002 22:36
Spoštovana!
Vsi zobozdravniki v zdravstvenih domovih ter velika večina zobozdravnikov zasebnikov ima koncesijo. Vi imate pravico po svoji presoji izbrati osebnega zobozdravnika in Vas je on dolžen sprejeti. Svetujem Vam, da se v svojem okolju pozanimate o zobozdravnikih in se naročite na pregled. Lahko obiščete tudi več zobozdravnikov. Ko se odločite za določenega, pri njemu podpišete izjavo o izbiri. S podpisom izjave avtomatično prekinete prejšnjo izbiro na Gorenjskem. Po podpisu izjave, najmanj eno leto ne morete izbrati drugega osebnega zobozdravnika (razen v izjemnih primerih).
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.037s] Ads