Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: zdravljenje zob
avtor: anonimno datum: 26.09.2002 08:32
pred desetimi dnevi mi je zobozdravnica začela zdraviti trojko in štirico spodaj,do včeraj je bilo vse v redu včeraj pa mi je menjala zdravilo(pri čiščenju je nekajkrat močno zabolelo),sedaj en dan po menjavi pa me je štirica začela močno boleti in oba zoba sta se mi začela majati,ker sta ta dva zoba še edina na desni strani bi jih zelo rad zadržal da bi nosila protezo.Koliko možnosti imam da ta dva zoba zadržim in kaj naj storim( rengenske slike so bolj slabe)
 
odgovor: zdravljenje zob
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 30.09.2002 23:46
Spoštovani!
Za odgovor na Vaše vprašanje je potreben pregled, vpogled v evidenco o dosedanjem zdravljenju ter analiza RTG posnetka. Svetujem Vam, da zaupate svoji zobozdravnici, katera se očitno trudi, da Vam ozdravi in ohrani zoba.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle,dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.045s] Ads