Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: napotnica
avtor: kaja datum: 01.10.2002 21:30
Za otroka imam samoplačniškega zobozdravnika, ki mi ne more izdati napotnice za ortodonta(tako je rekel). Šolski zobozdravnik mi je tudi noče napisati, ker se otrok ne zdravi pri njem. Jaz pa ortodonta ne želim plačevati, pa tudi samoplačniškega zobozdravnika ne nameravam menjati. Prosim za pomoč, kdo mi v tem primeru lahko oz. mora izdati napotnico.
 
odgovor: napotnica
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 01.10.2002 22:03
Spoštovana!
Po pravilih zdravstvenega zavarovanja, napotnico za specialistično ortodontsko zdravljenje lahko napiše le izbrani osebni zobozdravnik s koncesijo in pogodbo z ZZZS. Samo v tem primeru, stroške ortodontskega zdravljenja (če se je to začelo pred 18. letom starosti) krije zdravstvena zavarovalnica.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.038s] Ads