Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Dermatologija
vprašanje: virusna bradavica
avtor: anonimno datum: 08.11.2007 14:30
Spoštovani,
na palcu na desni nogi se mi je že pred cca 4 leti naredila virusna bradavica.Moram povedati,da me ta bradavica boli,ko hodim in sem jo poizkušala že na več načinov odstraniti (pedikerka,laser,razne kreme in premazi,tekoči dušik.....) in do sedaj, neuspešno.Obračam se na vas za nasvet in se vam že vnaprej lepo zahvaljujem in lep pozdrav.
 
odgovor: virusna bradavica
avtor: Aleksandra Dugonik,dr.med., spec. dermatovener. datum: 09.11.2007 12:26
Če RES GRE za bradavico ,potrebujete le vztrajnost in redno lokalno terapijo. Sama najraje predpisujem Marquart sol. , ki si jo moji pacienti nabavijo v avstrijskih lekarnah (potrebujete bel recept).
DRŽITE se predpisanih Navodil za uporabo !
Terapijo izvajate redno vsak dan ,do nastanka vnetja na bradavici,če se ta ne izlušči v celoti z zdravljenjem nadaljujete čez nekaj dni , ko se vnetje pomiri.
Še enkrat bodite vztrajni, virus je zelo trdovraten.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.011s] Ads