Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Dermatologija
vprašanje: obolenje nohtov-glivice kvasovke
avtor: anonimno datum: 09.11.2007 07:00
Že 3 leta si zdravim nohte na nogah. Prvo s Sporanoxom, nato Lamisilom, ko sem bila v Ljubljani in so mi ugotovili natančno diagnozo (Candidas abies), sem dobila predpisan Loceryl lak, ki mi je zelo pomagal. Nohti še vedno niso popolnoma zdravi, toda mnogo boljši. Sedaj pa sem šla v lekarno po nov lak, toda tam so rekli, da je že kakšno leto kar je šel iz proizvodnje. Prosim, da mi napišete kaj predlagate vi, da bo vsaj delno tako dobro kot je bil Loceryl lak. Hvala lepa.
 
odgovor: obolenje nohtov-glivice kvasovke
avtor: Aleksandra Dugonik,dr.med., spec. dermatovener. datum: 09.11.2007 12:15
Pozdravljeni, nisem sigurna ,da so vam dali natančen podatek.Kolikor vem Loceryla ni na našem tržišču zaradi prekinitve pogodbe z uvoznikom zdravila.Menim , da ga je moč dobiti v tujini (Avstrija, Nemčija ...)
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads