Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Dermatologija
vprašanje: srbenje za moškim spolim organom
avtor: anonimno datum: 23.11.2007 09:59
Pozdravljeni,

mojemu fantu se pojavlja že najmanj 2 leti srbenje (tam kjer se moda stikajo z kožo). To srbenje se vleče iz dneva v dan- potem pa se čisto spraska- tako da sploh ne zgleda prijetno. Uporabljala sma že različne kreme za glivična vnetja, hladilne kreme...- ampak ni pomagalo. Tako da zdaj se maže z otroško Solejo- ker pravi da malo pomaga- neha srbet, ko se z njo namaže. K splošnemu zdravniku mu je pa nerodno iti:( Kaj bi še lahko preprečilo to srbenje? (oz. na koga se naj obrne)

Hvala za odgovor
 
odgovor: srbenje za moškim spolim organom
avtor: Aleksandra Dugonik,dr.med., spec. dermatovener. datum: 26.11.2007 10:44
Braz pregleda ne bo šlo.Mislim , da so minili časi , da bi človeku bilo nerodno v sled srbenja, še posebej ne pred zdravikom, ki je zavezan ,da pacientu pomaga.Kože na modih je izredno občutljiva, zato se na njej kažejo različni dermatološki problemi.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.01s] Ads