Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: MIŠIČNA DISTROFIJA
avtor: anonimno datum: 30.10.2002 13:12
SPOŠTOVANI,
NA VAS SE OBRAČAM Z NASLEDNJIM VPRAŠANJEM, NAMREČ BOLUJEM ZA RAMENSKO,MEDENIČNO-MIŠIČNO DISTROFIJO, STAR SEM 27.LET, IN ZANIMA ME KAKŠNE SO MOŽNOSTI, ČE SPLOH SO, DA SE MI BOLEZEN POZDRAVI? IMAM RESNE TEŽAVE PRI HOJI KAR SE MI ZELO DOBRO VIDI,DA RACAM IN IMAM TEŽAVE PRI VSTOPU NA VLAK IN STOPNICAH SPRAŠUJEM PA ŠE KAKŠNE SO MOJE MOŽNOSTI ZA INVALIDSKO KOMISIJO?

HVALA LEPA IN LEP POZDRAV !
 
odgovor: MIŠIČNA DISTROFIJA
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.10.2002 13:21
Spoštovani!
Kot abdominalni kirurg žal nimam izkušenj z bolniki, ki imajo mišično distrofijo. Verjetno imate svojega nevrologa, pogovorite se z njim, njegov izvid o stopnji vašega obolenja boste potrebovali tudi za invalidsko komisijo.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.023s] Ads