Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: Koristno? Nekoristno?
avtor: Irena datum: 29.05.2009 10:20
Spoštovani, morda nisem v pravi rubriki, a ustreznejše (odprte) nisem našla.
Nedavno sem slišala hvalospeve za prehranski dodatek LifePak. Če vsaj pol vsega, kar piše v reklami, drži, potem gre za epohalno stvar.
Malce sem nezaupljiva. Nikoli nobena od sodelujočih oseb po meritvi z biofotonskim skenerjem ni imela tako dobrega stanja, da ne bi potrebovala LifePak dodatka (ki je zelo drag).
In ko ta dodatek kupimo in ga porabimo, je naše stanje - po meritvi - seveda boljše. Ker pa ga z navadno prehrano (očitno) ne moremo vzdrževati, potrebujemo spet LifePak...in spet...
Zanima me vaše mnenje. Hvala za odgovor.
 
odgovor: Koristno? Nekoristno?
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 29.05.2009 16:08
Spoštovani.

Glede dodatkov hrane je vedno treba preveriti, kako se sami prehranjujete in če jemljete zdravila. Načeloma zdrava prehrana ne potrebuje dodatkov hrane. Tudi dobro zdravje to ne zagovarja.
Če v Vašem primeru ni tako, potem je res smiselno da razmišljate o tem.

lep pozdrav
Boris Wakounig
Tel.: 041 894025
www.wakounig.net
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.013s] Ads