Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: Srbeča koža
avtor: ana datum: 01.06.2009 12:02
Pozdravljeni!

Že skoraj dva meseca me srbi koža po celem telesu, vendar nimam nobenih izpuščajev, rdečice ali kakršnekoli druge spremembe na koži. Poleg tega sem nenehno utrujena, bolijo me noge in hrbtenica, pogosto imam tudi glavobole. Zdravnica ne naredi ničesar, jaz pa sem zaradi tega že čisto obupana. Razmišljala sem že o alternativni medicini, vendar ne vem kako se lotiti zadeve, če pa sploh ne vem vzroka teh mojih težav. Ali mi lahko karkoli svetujete glede tega?

Lep pozdrav!
 
odgovor: Srbeča koža
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 03.06.2009 11:06
Spoštovani.

Možnosti alternativne medicine so raznolične in segajo od Akupunkture do hoje po žerjavici. Če iščete možne alternative se v Vašem primeru zaenkrat ponujajo bolj znane panoge alternativne medicine kot so to akupunktura, homeopatija in zeliščna terapija.

lep pozdrav.
Boris Wakounig
tel.: 041 894025
www.wakounig.net
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.01s] Ads