Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: Razpokana nožnica
avtor: samantha datum: 11.06.2009 13:13
Pozdravljeni,


kar nekaj mesecev sem imela težave z vnetjem nožnice, vendar sem s pomočjo ginekologa to odpravila. Zdaj pa imam približno 4 mesece razpokano nožnico in bolečine, tako da spolnih odnosov sploh ne morem imeti. Ginekolog mi je svetoval, naj uporabljam vsak večer kapljico navadnega olivnega olja, kupljenega v trgovini. To sem nekaj časa uporabljala, vendar mi ni popolnoma nič pomagalo. Potem sem si v lekarni kupila Floragyn vaginalne globule ter čez nekaj časa Cicatridina globule, vendar imam še vedno razpokano in bolečo nožnico.
Prosim vas za pomoč, s čim si lahko še pomagam?

Hvala za odgovor.

Lep pozdrav
 
odgovor: Razpokana nožnica
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 11.06.2009 16:00
Spoštovani.

Čisto jasno je da klasično zdravljenje škoduje nožnem tkivu in da posledično povzroča razpokano kožo. Homeopatija ima kar nekaj možnosti da odpravi te težave, a vsekakor to ni možno s zdravili ki jih kupujete po lekarnah, ker ne delujejo tako globoko.

Svetujem Vam da se oglasite pri meni, nudim Vam možnost da se stanje izboljša.

lep pozdrav
Boris Wakounig
tel.: 041 894025
www.wakounig.net
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.02s] Ads