Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: prsii2
avtor: juicegirl datum: 14.06.2009 13:48
hvala za vaš odg,.. imam pa še eno vprašanje.. ker sem zelo zainteresirana, da bi odpravila to napako (sporočilo prsii) se nameravam kar naročiti na pregled, k vam. ampak nevem kako, zato bi prosila če bi mi lahko napisali tel. št. na kateri se lahko naročim, ali pa vsaj link od strani kjer je št. navedena.. pa morda še eno vprašanje.. v primeru, da operacije ne krije zdravstveno zavarovanje me zanima okvirna cena.. ker predvidevam, da mi starši ne bodo veliko pomagali pri financiranju operacije.. si pa to zares želim, ..
hvala za odgovore vnaprej, upam da nisem zastavila butastih vprašanj.. :/.
Lep pozdrav,..
 
odgovor: prsii2
avtor: datum: 15.06.2009 07:35
pozdravljeni
gsm 041 334 738 ali 040 561 190.
Cena posega je odvisna od tega kaj je potrebno popraviti in je lahko od 400 pa do 900 €. Edino kar vam še moram povedati da je pregled samoplačniški in stane 60 €, vsi nadaljni pregledi so všteti v to ceno.
lp Andrej Testen dr.med.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.032s] Ads