Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: korekcija prsi
avtor: anonimno datum: 18.06.2009 11:51
Pozdravljeni!
Že iz mladosti se moji dojki opazno razlikujeta - desna ima večjo bradavico, pa tudi nekoliko bolj povešena je. Verjetno se razliko da opraviti z operacijo, zanima pa me, če obstaja kakšna možnost, da bi stroške krila zavarovalnica?

Za odgovor se že v naprej prijazno zahvaljujem.
 
odgovor: korekcija prsi
avtor: datum: 18.06.2009 18:21
pozdravljeni
pri vseh ljudeh je opaziti asimetrijo med desno in levo polovico telesa. Pri nekaterih pa so te spremembe bolj opazne in moteče. Primer, ki ste ga opisali bi lahko govoril v prid prirojeni malformaciji dojk, pri kateri se spodnji pol žleze ne razvije, in deluje kot da je povešena, ob tem pa je povečan kolobar. Lahko se opravi korekcija, ki pa je zavarovalnica že nekaj let ne krije več. Žal.
lp Andrej Testen dr.med.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.019s] Ads