Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: veliki strah ali spolna disfunkcija?
avtor: anonimno datum: 21.06.2009 16:24
Sem zdrava,privlacna zenska,ki ima 29 let,in se vedno ni imela svoj prvic- prvi spolni odnos.To je tezko verjeti, saj od 17 leta prijateljujem z moskimi.Sem 100% da me privlacijo le moski,in uzivam v ljubljenju,tezava nastane, kadar partner poskusi prodreti vame.Takrat si sploh nisem podobna,strah je prevelik.Kako naj si pomagam?Ali imam spolno disfunkcijo (malo sem brala o tem) ,ali pa ne znam premagati strah?Kaj naj naredim?hvala za odg.
 
odgovor: veliki strah ali spolna disfunkcija?
avtor: Boris Kopič, terapevt naravne med. datum: 21.06.2009 20:15
Spoštovana,
vprašanje je zelo zapleteno in imam premalo podatkov, da bi vam lahko odgovoril 100%. Še posebej pri prvem spolnem odnosu je zelo pomebno, da si ga močno želite, da vas partner ustrezno pripravi s predigro...
Od kod težave izvirajo, bi lahko ugotovila po daljšem pogovoru, zakaj in kakšen strah vas obdaje pravtako.

Nasvet: Poskusite prevzeri vlogo tako, da boste vodili igro oziroma sex, partnerja položite na hrbet in poskusite prodreti vase, tako da se počasi vsedete nanj. Odveč ne bo tudi lubrikant.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.021s] Ads