Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: dojke- po enem letu
avtor: anonimno datum: 10.07.2009 11:21
Pozdravljeni!

Septembra 2008 sem imela operacijo dojk-povečava in secer s kapljičastimi vsadki nad prsno mišico , rez v prsni gubi. Glede na to, da bo kmalu že leto okoli me zanima, če je občutek, ki ga imam normalen. Namreč leva dojka še vedno ni povsem občutljiva na dotik in imam na momente boleče prsne bradavice. V dojki me zbada. Dojki sta se lepo spustili.
Hvala za vaš odgovor
 
odgovor: dojke- po enem letu
avtor: datum: 15.07.2009 11:45
pozdravljeni
občutki so lahko povsem normalni, vse odvisno od velikosti vsadkov in velikosti košarice pred povečavo. Večji kot so vsadki in manjše kot so bile prsi pred povečavo, večja je verjetnost prehodne poškodbe živca, ki daje občutek v prsni bradavici.
Vam pa svetujem pregled pri operaterju. Lahko se zgalsite tudi pri meni v amb v Mb ali Lj.
lp Andrej Testen
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads