Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: zmanjšanje dojk
avtor: anonimno datum: 18.12.2009 14:06
L.P
stara sem 24 let in moja težava je prevelike prsi, katere me obremenjujejo tako fizično, kot psihično.fizične-so prisotne bolečine v hrbtenici že iz najstniških let, pravtako pshične- nelagodje, omejitve pri športu, nesamozavest, nezaupanje, pritiski in norčavost...
sicer sem po postavi suhljata ampak vse kar se vidi so moje zize. imam št modrca 70F, ampak ker sm še trenutno finančno nedorasla, me zanima, ali imam možnost do koncesije oz plačljivosti operacije iz zzz.?
 
odgovor: zmanjšanje dojk
avtor: datum: 20.12.2009 17:52
pozdravljeni
obstaja zakonik ZZZS in eden izmed členov govori o estetskih posegih na napotnico. Člen je ,relativno ,jasen, Relativno zato, ker si ga lahko vsak razlaga po svoje.
Če je estetska motnja posledica poškodbe, ali je za zdravje škodljiva ali povroča iznakaženost, jo krije zavarovalnica.
A sem vam odgovoril na vprašanje?
lp Andrej Testen
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads