Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: kila,oziroma kako naprej...
avtor: Matjaž Usnik datum: 01.01.2010 02:11
Najprej lep pozdrav.Prvo bi se vam dr.Mlakar zahvalil za ves vaš trud ki ste ga vložili v moje zdravljenje in za vse nasvete in napotke glede nadaljnih zdravljenj.Vaš pristop do mojih težav je bil več kot pohvale vreden saj ste mi po nekaj letih trpljenja in pregovarjanja z prejšnimi zdravniki edino vi vrjeli in se zavzeli da se moji problemi rešijo in da so težave resnega značaja.Tako kot vsem ostalim ki so prisostvovali v Kirurškem senatoriju Rožna dolina se vam še enkrat zahvaljujem.Sedaj pa vas bi prosil za nasvet oziroma kako naj se lotim nove težave.Kot veste je moje delovno mesto povezano z naporom,ki je včasih manjši,včasih težji...in pred dobrim mesecem sem opazil da me je na levi strani v predelu dimelj močno zabolelo,bolj natančno pekoča bolečina.V zadnjih dneh opažam da se mi ko kaj težjega dvignem ali ko zakašljam pojavi izboklina ki je čez dan vsakič večja in zelo boleča.Ker sem pred leti že bil operiran na kili vem da se mi je stvar začela na podoben način.Lepo vas prosim za nasvet oziroma bi vas prosil za obisk v vaši ordinaciji saj želim da bi bil operiran pri vas oziroma da ste vi tisti ki me boste operiral.

Že v naprej se vam lepo zahvaljujem za odgovor.

Matjaž Usnik
 
odgovor: kila,oziroma kako naprej...
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 06.01.2010 09:49
Spoštovani,
za pregled v moji ambulanti v Murglah se naročite na tel 040431070, imam jo prihodnji četrtek popoldan.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads