Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: ginekološke težave
avtor: jelka datum: 03.01.2010 00:13
Pozdravljeni....
Zanima me, glede ginekoloških težav ki se mi pojavljajo zelo pogosto od porodov naprej. Povečan beli tok brez srbečice, močan vonj, kiselkast...poskusila sem že z raznimi vaginaletami in mazili pa se vse zelo kmalu ponovi. Poleg tega imam po vstavitvi materničnega vložka Mirena še večje težave, saj naj bi se mi menstruacija omilila ali izginila, jaz pa imam zelooo močne in zelooo dolge. tudi po 14 dni. Vmes med ciklusom me spremljajo špikajoče bolečine v jajčnikih, po spolnem odnosu pa me trebuh še kak dan ali dva boli...groza! Načeloma je na pregledu vse ok, vsake toliko se mi pojavijo vodne ciste tudi do velikosti 5 cm, a počijo in potem je ok. Ali je možno da zaradi pogostih vnetij in enormnih izcedkov tudi ostale težave toliko izrazite, ter ali je možna homeopatska pomoč pri takih težavah?
 
odgovor: ginekološke težave
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 06.01.2010 12:23
Spoštovana.

Mnogo žensk pre malo pazi na svoja spolovila. Jemljejo hormonske tablete, ne pazijo pri načinu življenja in spolnem odnosu. Zato je jasno da se pojavijo težave, ki so lahko raznolike, od vnetij, do izcedka ali pms-težav.
Homeopatija lahko v teh primerih dobro pomaga, a je vsekakor tudi potrebno spremeniti način življenja, v manj stresnega in bolj zdravega.

lep pozdrav.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.021s] Ads