Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: prsi
avtor: anonimno datum: 20.01.2010 12:40
Ali se poseg opravlja v UKAC MARIBOR? Obstaja možnost obročnega odplačevanja?

Tudi sama imam že močno povešena prsa ne pa tudi čisto prazna, nimam manekenskih ispadov, želim si le malo več samozavesti in manj sramu pred slačenjem :) Ker sem iz Maribora, bi želela to opraviti tukaj, kjer se počutim tudi najbolj varno in zaupam našim zdravnikom. Hvala za odgovor
 
odgovor:
avtor: datum: 21.01.2010 09:33
Pozdravljeni
Poseg dviga dojk se opravi v UKC Maribor, na žalost pa bolnica nima politike obročnega odplačevanja. Tako da bi morali to urediti v vaši banki.
lp Andrej Testen
Spoštovana !
Možno je poseg tudi opraviti v dnevni kirurgiji v KIRURŠKEM CENTRU ZDRAV SPLET v Mariboru. V naši ustanovi lahko uredite tudi hitri kredit, ki je odobren takoj.
lp dr.Boštjan Mlakar
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads