Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: poseg
avtor: anonimno datum: 22.01.2010 07:23
pozdravljeni
prvi pregled stane 60 € ( v ceno so všteti še vsi nadaljni pregledi), nekatere brazgotine pa tako ali tako krije zavarovalnica ( odvisno ali motijo funkcijo...).
lp Andrej Testen

operirana sem bila zaradi slepiča in to verjetno ne plača zavarovalnica nič zraven. imam brazgotino od popka navzdol...in me zanima če se dajo vaše storitve plačati tudi v obrokih, ker koliko sem seznanjena pride takšen poseg okoli 1700-2700 €...
hvala za odgovor.
lp.
mateja
 
odgovor: poseg
avtor: datum: 27.01.2010 12:39
pozdravljeni
v tem primeru posega zavarovalnica res ne krije. Je pa cena posega od 800€ v lokalni anesteziji, do 1450€ v splošni anesteziji ( oz narkozi). Žal, nimam možnost obročnega odplačevanja, se pa poseg brez problema lahko opravi v lokalni anesteziji.
lp Andrej Testen
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.033s] Ads