Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: evtitotična nodozna golša
avtor: anonimno datum: 30.01.2010 18:59
Spoštovani, ponovno vam prosim za pomoč. Ščitnica je normalne velikosti, anizoehogena bolj prekrvavljena. V levem režnju so nodusi: kavdalno hipoehogen 1,9 normalni prekrvavljen kraniakneje anizoehogen z majhnimi kalcinacijami1,5cm (zrasel je za 50%)bolj prekrvavljen in 1,7cm normalno prekrvavljen. V desnem režnju je struktura spremenjena - možen je vsaj en modus manjši od 1cm. TSH 1,1mE/L. Scintigrafija z mibijem: Ščitnica je povečana in neenakomerno ščiti izotop. V kavdalnem delu levega režnja je kopičenje izrazitejše. Punkcija nodusa v levem režnju ščit.: I in II: koloid, posamični in v skupinah ležeči unimorfni tirociti. Malignih celic ni. Diagnoza: evtirotična nodozna golša. Diagnoza: jemanje EUTHYROX 25 1tab/dan. Kontrola jeseni.
Zanima me: kakšno zdravljenje predlagate vi, da se ti nodusi zmanjšajo. Je sploh možno, da se zmanjšajo? Za vsa pojasnila se vam vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
 
odgovor: evtitotična nodozna golša
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 01.02.2010 20:51
Spoštovana.

Golšo zdravim s homeopatijo, kakor večino težav mojih pacientov. Uspehi so v redu, samo traja pribl. pol leta, da se stanje izboljša.

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads