Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: preveč kože na trebuhu
avtor: mima datum: 07.02.2010 20:41
Pozdravljeni,stara sem 35 let,za mano sta pa dva poroda.Problem imam z preveč kože na trebuhu in v pasu,kjer se mi naredi grdi obroč,ko si oblečem hlače.V prvi nosečnosti sem se zredila za 30 kg,v drugi pa za 28 kg.Zanima me koliko bi me stala operacija za zmanjšanje te kože.Hvala.
 
odgovor: preveč kože na trebuhu
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 15.02.2010 10:31
Spoštovani,
prvo se bo potrebno naročiti na pregled, ki je pri meni v Kirurškem centru ZDRAV SPLET brezplačen, za Ljubljano se lahko naročite na 040 431 070, za Maribor pa 02 6144477.
Če je potrebno narediti abdominoplastiko, to je poseg pri kateri odrežemo odvečno kožo, je cena 2800 evrov, samo liposukcija pa je cenejša.
lp
doc.dr.Boštjan Mlakar, specialist abdominalne kirurgije
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.034s] Ads